Čo je masturbácia?


Masturbácia je masturbácia alebo inými slovami, sólo sex. Všetko, čo so sebou sexuálne robíte a čo vedie k orgazmu (ejakulácii).
Ako muži masturbujú?

Masturbovať

Muži sa hrajú sami so sebou tak, že masturbujú. Onanie je iný výraz pre honenie. Masturbácia zahŕňa uchopenie penisu rukou. Ruka alebo niekoľko prstov sa používa na pohyb penisu tam a späť. To vyvoláva príjemný pocit vzrušenia. Ak to človek robí dostatočne dlho, môže prísť. Ak ste nadržaní, môžete ísť aj za kurvami, aby vás ošukali.

Sexuálne hračky

Pre malú pomoc alebo dodatočné vzrušenie pri masturbácii existuje mnoho sexuálnych hračiek pre mužov. Pomyslite na masturbátory, ktoré sú ako umelé vagíny alebo konečníky. Alebo napríklad penisové pumpy či análne hračky.
Ako ženy masturbujú?

Prstoklad

Najznámejšou technikou masturbácie je prstovanie. Táto technika spočíva v stimulácii klitorisu trením prstami (krúženie klitorisu) alebo jeho jemným uchopením (valčekovanie klitorisu). Do vagíny je možné preniknúť aj prstami.

Fantasy

Niektoré ženy to dokážu tak, že o niečom fantazírujú. Napríklad fantazírovanie o neslušnom experimente. Nie je to jednoduché a vyžaduje si to veľa cviku. Vyvrcholíte bez toho, aby ste sa dotkli sami seba.

Sprchová hlavica

Nasmerovanie sprchového prúdu do vagíny. Môžete meniť teplo a silu prúdu, ale aj vzdialenosť, smer a presné miesto. Niektoré ženy rady smerujú prúd na klitoris, iné ho radšej smerujú nepriamo na vagínu.

Sexuálne hračky

V zozname by nemala chýbať sexuálna hračka. Existuje mnoho sexuálnych hračiek pre ženy, ktoré možno použiť ako masturbačné pomôcky. Klasikou je samozrejme vibrátor, ale existujú aj hračky do vagíny, ako napríklad vibrátor s tlakovým vzduchom alebo vibračné vajíčka.